Titreme Hastalığı Nedir? | Blog Demans

Titreme Hastalığı Nedir?

Vücudun tamamında veya bir uzvun da kontrol edilemeyen ritmik hareket oluşmasına titreme hastalığı denir. Son yıllarda titreme hastalığı nedir ve nasıl tedavi edilir veya titreme hastalığının altında başka bir hastalık bulunur mu şeklinde pek çok soru araştırılıyor. Titreme hastalığı vücudun bir kısmında veya tamamında ciddi titremelerin meydana gelmesiyle, belirgin kas hareketini kontrol eden kısımda bir problem sonucu ortaya çıkabileceği gibi kişide ciddi bir hastalık habercisi olarak da rol üstlenmiş olabilir. Genellikle herhangi bir tedaviye gerek olmaksızın titreme hastalığı tedavi edilebilir bunun için kullanılan bazı ilaçlar hastalığın tamamen yok olması için yeterli olur.

Titreme Hastalığı Nasıl Geçer?

Titreme hastalığı dört grupta incelenir titreme hastalığı nedir sorusuna cevap verdikten sonra hastalığın türlerinin incelemek gerekir. Bu türler arasında intansiyonel tremor, postural tremor, göreve özgü tramor, izometrik tramor isimleri yer almaktadır.

Titreme Hastalığı Nedir? belirtileri nelerdir ve nasıl geçer diyorsanız bu hastalığın kas yorgunluğu, stres ve düşük kan seviyesi, yaşlanma ile ortaya çıktığı düşünülmektedir. Bazı ekstra hastalıklarda titremeye neden olur bunlar arasında travma yaratan beyin hasarları, felç, parkinson hastalığı, alkol yer almaktadır. Titreme hastalığı ilaçlar, botoks enjeksiyon yöntemleri, beyin stimülasyonu cerrahisi, fizik tedavi ve rehabilitasyon yöntemi ile çözüme ulaştırılabilir. Hastalığın tedavisine hastalığın evresi hastalığa sebep olan durumlar ve hastalığın türleri incelenerek karar verilir. Hekiminizin önerisiyle sizler için uygun olan tedavi yöntemlerini kullanmalısınız.

Sitikolin ve Omega 3(DHA) içeriğine sahip Cerebramax® hakkında bilgi almak için www.cerebramax.com.tr adresini ziyaret ediniz.
Tek yetkili online satış sitesi www.farmaturk.net üzerinden vereceğiniz siparişlerinizde ücretsiz kargo.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir